Over ons

Interieurbouw Van der Most beschikt over een moderne timmerfabriek waar al het nieuw te bouwen interieur en timmerwerk, prefab wordt klaargemaakt, om bij verschillende opdrachtgevers te worden verwerkt. Maatwerk tot in detail: Interieurbouw Van der Most is erin gespecialiseerd. Loopt u rond met bouw- of verbouwingsplannen? 

Een nieuwe bar in uw huis of bedrijf? Interieurbouw Van der Most biedt een breed scala aan diensten en producten voor uw bedrijf en interieur. Van ontwerp tot interieurbouw.

Compleet van vloeren en lambrisering tot aan de bar, decoratieartikelen en verlichting. Bij Interieurbouw Van der Most heeft u keuze uit een brede collectie aan antieke interieurmaterialen. 

Ook het meubilair voor uw bar wordt geleverd. En beschikt u over een terras dan kan dit ook worden aangekleed. Het gehele project kan turn key opgeleverd worden. Interieurbouw Van der Most kan bijna al uw interieurwensen realiseren met een eigen architect die graag uw ideeën verder uitwerkt en u professioneel adviseert. 

Misschien kan er wel meer dan u denkt. Maak eens een afspraak met een van onze adviseurs. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Zo heeft Interieurbouw Van der Most al de inrichting verzorgd van diverse bars, pizzeria’s, hotels, grand cafés, pretparken etc, etc. Bel voor een afspraak tel.: (0523) 68 78 68.